Om Enemærke og Petersen

Mennesker, der bygger for mennesker!

Siden etableringen i 1975 har Enemærke & Petersen gennemgået en fantastisk udvikling – gennem såvel svære som gode tider.

I E&P – som vi ynder at kalde os – brænder vi for at vise alle, at måden vi udvikler og gennemfører vores håndværk på skaber bemærkelsesværdige resultater. Dette er både økonomisk, men også tilfredshedsmæssigt blandt medarbejdere, kunder og beboere. Dette giver os stor respekt blandt kunder og konkurrenter.

Samarbejde og sammenhold er grundlaget for at nå vores mål! Det er vigtigt at kunne samarbejde på tværs af faggrænser. Derfor gør vi meget for at styrke sammenholdet. Selvom vi er mange mennesker, hindrer det os ikke i at afholde årlige sociale arrangementer. Vi mener nemlig, at det er med til at styrke holdånden og motivationen.

Læs mere på eogp.dk

Kontakt os i dag – vi har altid både lyst og tid til at høre om dit projekt.

700+

Dygtige medarbejdere — med holdånd og motivation.

1975

Etableret i 1975 af Gunnar Enemærke & Jørgen Petersen.

1,7 mia

Nettoomsætning i 2017 — en solid og velkonsolideret virksomhed.

  • Der er jo masser af potentiale i den nordjyske region. Også skarp konkurrence, og vi har dygtige konkurrenter. Men Enemærke & Petersen har en plads heroppe. Det er jeg sikker på!

    — Dan Jensen, afdelingschef, Enemærke & Petersen Aalborg

Om Enemærke og Petersen

Hos Enemærke og Petersen løser vi opgaver som f.eks. nybyggeri, nedbrydning, betonslibning – men også f.eks. diamantboring, diamantskæring m.m. Firmaet er beliggende i Aalborg Øst på Rørdalsvej 81, 9220 Aalborg Øst. Firmaet Enemærke og Petersen blev etableret for mange år siden – i 1975, så hos os har vi årelang erfaring. Oprindeligt blev firmaet Enemærke og Petersen etableret af Gunnar Enemærke og Jørgen Petersen, og det er selvfølgelig fra disse stiftere, at firmaet har fået navnet Enemærke & Petersen.

Firmaet havde en nettoomsætning på hele kr. 2,26 milliarder i 2018, hvilket gør firmaet Enemærke og Petersen til en solid og velkonsolideret virksomhed, som vi kan være stolte af. Firmaet Enemærke og Petersen er først og fremmest til for vores kunder, for det er vores kunder, som det hele handler om.

Efter vi blev etableret for mange år siden

I løbet af disse år har firmaet Enemærke og Petersen gennemgået en rivende udvikling – både hvad angår de arbejdsområder, som vi beskæftiger os med, men også hvad angår antal medarbejdere. Den dag i dag har firmaet ansat mere end 700 medarbejdere, som hver og én er meget erfarne og dygtige medarbejdere, som alle arbejder med stort engagement og ildhu i hver eneste opgave. Vores dygtige medarbejdere løser hver gang opgaverne med fælles holdånd og den rette motivation. Det kan kunderne hos firmaet Enemærke og Petersen også bekræfte.

Hos firmaet Enemærke og Petersen viser vi alle, at vores håndværk skaber bemærkelsesværdige resultater – både økonomisk men også, hvad angår tilfredshed blandt medarbejdere, kunder og beboere. Det giver os stor respekt blandt kunder og konkurrenter.

Hos firmaet Enemærke og Petersen samarbejder vi på tværs af faggrænser, og selvom vi er mange mennesker, afholder vi årlige sociale arrangementer, som styrker holdånden og motivationen.

Vi løser mange forskellige opgaver for vores mange kunder, heraf kan eksempelvis nævnes boring og radonsikring. Inden for boring arbejder firmaet Enemærke og Petersen for vores kunder med ydelser såsom betonboring, betonskæring, gulvskæring, vægskæring samt også slibning af betongulv, polering af betongulv, asfaltskæring samt nedbrydning. Ring og hør, hvordan firmaet Enemærke og Petersen kan løse dine opgaver for dig, for vi har omfattende erfaring og grundig ekspertise. Vi er klar til at løse dine opgaver for dig, så kontakt os gerne allerede i dag.

© Copyright - Enemærke & Petersen